2016. január 28., csütörtök

4 köszönetajándék-inspiráció, amellyel meglephetitek a násznépet


A köszönetajándék egy gesztus, amellyel megköszönhetitek a násznépnek, hogy eljöttek az esküvőtökre. A köszönetajándék apró figyelmesség, elsősorban azért, hogy Ti is vissza tudjatok adni valamit abból a sok jóból, amelyet a nagy napon kaptatok. A köszönetajándéknak régóta tartó hagyománya van, korábban apró édességekkel kedveskedett a fiatal pár a násznépnek.

Legyen kézzel készített

A kézzel készített ajándék azt sugallja, hogy fontos számunkra a megajándékozott, ezért köszönetajándéknak olyan dolgot javaslunk, amelyet saját kezűleg készítettetek, díszítettetek, vagy csomagoltatok.

Legyen tartós

Az a jó köszönetajándék, amelyet elővéve évek múlva is felidézhető az esküvőtök, ezért olyan tartós ajándékot javaslunk, amely nem romlandó.

Kép forrása: Pinterest
Legyen rajta a fotótok

A fotóval ellátott köszönetajándékok sosem mennek ki a divatból, manapság szinte bármilyen tárgyra lehet fotót applikálni, legyen szó italról, édességről, vagy bármilyen csomagolásról.

Legyen jellemző arra a tájegységre, ahol éltek, vagy ahonnan elszármaztatok

A szabolcsi szilvapálinka, a kecskeméti baracklekvár, vagy a tihanyi levendula a legismertebb, tájegységekre jellemző ajándékötlet, de biztosan van a Ti tájegységeteken is olyan kézműves termék, amelyből ajándékot tudtok készíteni.