2016. január 28., csütörtök

5 ajándékötlet, amellyel meglepheted a vőlegényedet esküvőtök napján

Egy kézzel írt levél

Aki írt már valaha kézzel levelet, az tudja, hogy milyen nehéz megfogalmazni és papírra vetni a gondolatainkat egy olyan embernek, akit nagyon szeretünk. Éppen ezért egy ilyen gesztust biztosan nagyon értékelne a vőlegényed is. Mivel ez egy nagyon személyes ajándék, javasoljuk, hogy egy olyan pillanatban add át, amikor kettesben vagytok.

Apró ajándék a nászútra

Ha már mindkettőtök gondolata a nászút körül forog, akkor miért ne adnál olyan ajándékot, amely hasznos lehet a nászúton is. Legyen szó egy óráról, hajóútról, vagy akár egy fürdőnadrágról a vőlegényed biztosan örülni fog neki, ráadásul ezzel egy lehetőséget teremtesz arra, hogy a nászúton visszagondoljatok az esküvőtökre.

 Forrás: Pinterest

Pihenés az esküvő után

Habár az esküvőszervezés döntő része a Te válladra nehezedik, lepd meg a vőlegényedet valamilyen pihentető ajándékkal, ha a szervezésből ő is tevékenyen kivette a részét. Legyen az egy fürdő, vagy egy masszázs – biztosan örülni fog neki.

Program a barátokkal

Szimbolikája van annak, ha olyan ajándékot adsz a vőlegényednek, amellyel kifejezed, hogy nem magad mellé láncolod őt, ráadásul a barátok is értékelni fogják, ha olyan ajándékkal leped meg őket, amellyel közösen tölthetnek egy kis szabadidőt mondjuk egy paintball, vagy fallabda pályán.

Valami kézzel készített ajándék

A kézzel készített ajándékok a reneszánszukat élik, az ilyen ajándékokkal azt sugalljuk, hogy fontos számunkra az, akit megajándékozunk. Készíts egy olyan emléktárgyat, mondjuk egy képkeretet, vagy albumot, amellyel kifejezheted, hogy mennyire fontos a számodra a vőlegényed.